top of page

GRESPANIA TEGELS

Grespania tegels is een van oorsprong Spaans tegelbedrijf, met vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland. Grespania tegels produceert jaarlijks 9.000.000 m2 keramische wandtegels en vloertegels in haar fabrieken in Castellon en Nules. In 2005 is het bedrijf ook gestart met de productie van Porcelanico vloertegels in groot formaat.

Luxe badkamer

Wie kennis heeft gemaakt met Grespania tegels, weet dat ze hierbij keramisch porselein in huis haalt van een uitmuntende kwaliteit. Door almaar te investeren in vernieuwende technieken kunt u nu optimaal profiteren van de veelzijdige en gevarieerde collecties van dit Spaanse tegelmerk. Door zich te concentreren op het produceren van porseleingres vloertegels en wandtegels, gemaakt uit witte keramiekpasta, is hun tegelassortiment haast niet te overtreffen.

Grespania produceert vrijwel elk soort tegels, waaronder: Vloer- en wandtegels Mozaïektegels Coverlam.

Vloer- en wandtegels De vloer- en wandtegels hebben vaak standaard maten van 30 x 30, waarvan Barkor, Kazan of Turkama goede voorbeelden van zijn. De nieuwste collectie vloer- en wandtegels van Grespania kennen ook afwijkende maten, zoals de Amazonia van 15 x 80 of de Oasis van 30 x 90.

Mozaïektegels:
Zeer gewilde badkamertegels die de intimiteit van uw badkamer vergroten. De collectie bestaat uit Velia, Signia, Cirene, Nereida en Musa, verkrijgbaar in 3 verschillende maten van rond de 30 x 30.

 

Coverlam:
Multiformaat tegels om grote oppervlaktes mee af te dekken, voor binnen- en buitenwanden, in diktes, variërend van 5,6 mm tot 3,5 mm. Grespania voor een zekere kwaliteit

Image by Peter Larsen
Image by R ARCHITECTURE

Tegels van Grespania worden volgens de modernste productiemethodes vervaardigd. Met een ISO-certificering 9001 houdt zij zich als fabrikant aan alle regels van de milieuwetgeving en de kwaliteitsnormen UNE EN ISO 9001 en UNE EN ISO 14001. Niet voor niets staat dit tegelmerk 100 procent in voor 'Céramica Intelligente'. 

Bezoek de website van Grespania tegels voor meer informatie.

Grespania tegels levert Cema Geleen tegen zeer scherpe prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in tegels van Grespania? Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Cema Geleen staan van Grespania. U kunt het beste contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Grespania tegels.

bottom of page