top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Cema BV is een CBW-erkende woonwinkel, wat u niet alleen vele voordelen maar ook vooral meer zekerheid biedt. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.Wij leveren cv ketels in de merken (hr ketels) : Itho, Nefit, AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en Atag. Vergelijk nu de verschillende modellen hoog rendement cv kombi ketels voor tapwater en verwarming 

Wat zijn uw garanties als consument? Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

  1. Extra garantie CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie 

  2. Veilig (aan)betalen Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering.

  3. Onpartijdige klachtafhandeling Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

De site www.cema.nl wordt met zorgvuldigheid beheerst. Het kan voorkomen dat de informatie op de site niet juist of verouderd is de afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten. Het kopieren of gebruiken van intellectuele eigendommen en logo's van Cema voor bedrijfsdoeleinden zijn zonder schriftelijke toestemming verboden. Deze website kan links bevatten naar websites die niet in het beheer zijn van Cema BV Cema BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

bottom of page