top of page

KEUKENBLADEN

Bij een nieuwe keuken hoort een werkblad. Uw aanrechtblad is het meest essentiële deel van de werkruimte in uw keuken. Bij CEMA heeft u de keuze uit verschillende materialen.

5.png

Kunststof

Een Kunststof keukenblad staat voor lang en zorgeloos gebruik, betaalbaar design!. Een kunststof keukenblad wordt het meest toegepast in een keuken. Dit komt omdat een kunststof keukenblad erg praktisch is en ook omdat een dit keukenblad veel mogelijkheden biedt waardoor u uw keukenblad helemaal kunt afstemmen op uw eigen smaak.

 

Naast de grote keuze in kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor rand- afwerkingen. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit: aluminium met HPL, houten lijsten.

6.png

Composiet

Een oersterk Keukenblad met natuurlijk materiaal en moderne trendy kleuren. Composiet is afgeleid van het woord compositie, dat betekent menging/ samensmelting van 2 of meerdere materialen.

 

Composieten keukenbladen zijn verkrijgbaar in zowel glanzende als matte kleuren, er is geen verschil in prijs.

7.png

Terrazzo

De meest prachtige creaties worden gemaakt van terrazzo. Het is dan ook bijna oneerbiedig om te zeggen dat terrazzo feitelijk niets meer is dan korrels en stenen, die bijeengehouden worden door cement. De kleur die je toevoegt aan het cement, de soort stenen die je kiest en de manier van slijpen en afwerken bepalen de uitstraling van het eindproduct.

 

Het mooie van terrazzo is hierdoor wel dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de stenen vervangen door glas of schelpen. Het is zelfs mogelijk om metalen objecten te verwerken.

8.png
Keramiek

Wie gemak zegt, zegt Keramiek XL®. Dit werkbladmateriaal is niet alleen volkomen onderhoudsvrij, u kunt er ook iedere dag weer zorgeloos aan werken. Want Keramiek XL® is hitte-, vlek- én krasbestendig, en bovendien beslist niet poreus.

 

Wat dit relatief nieuwe materiaal in keukenland nog aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

9.png

Graniet

Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald of aan toegevoegd.

 

Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief. een granieten keukenblad kunnen steeds weer andere patronen worden ontdekt, en zijn tint past zich iedere keer aan de lichtval en de inrichting van de keuken aan. En omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, en zelfs binnen een en dezelfde groeve de kleur en structuur van het steen nog variëren, is ieder granieten keukenblad uniek.

PARTNERS WAAR WIJ MEE SAMEN WERKEN

bottom of page