top of page

KEUKENS

In onze overzichtelijke showroom bieden wij een compleet overzicht van wat er in 'Keukenland' te koop is. Elke 'keukenstijl' is in ruime mate aanwezig. En natuurlijk zijn er talloze variaties mogelijk.
 
Als u onze showroom bezoekt is het gemakkelijk als u een eenvoudige plattegrond (maten in centimeters) van uw huidige keuken maakt en meeneemt. Dat versnelt het maken van de beste keukenoplossing.
Tristar Keukens

Tristar Keukens

Tristar keukens kent geen grenzen in uw keukenontwerp. U hoeft nooit concessies te doen aan Uw idee en over de inrichting.

Tristar keukens en wij zetten uw persoonlijke wensen om in een doordracht, praktisch keukenontwerp. Er zijn mogelijkheden te over.

 

Greeploos: Eigenwijs eigentijds. Zo zijn de moderne greeploze keukens van Tristar. Functioneel en fraai gaan daarbij prima samen. Een genot om naar te kijken, een feest om in te koken!

Klassiek: Modern comfort in een stijlvol jasje: dat zijn de klassieke keukens. Een plaatje om te zien en een plezier om in te koken Nostalgisch: Warm en sfeervol: de nostalgische keukens zijn “ouderwets” gezellig. Mede daardoor voelt iedereen er zich meteen in thuis. Tegelijk geniet u van de modernste snufjes op keukengebied.

 

Modern: Strak en licht

Brigitte Keukens

Nieuwe innovaties, veel kleur en persoonlijke, extravagante creaties. Keukens voor uw bedrijfspand, appartement of startende dochter of zoon?

 

Bij Brigitte keukens zijn de mogelijkheden legio, en dat alles tegen zeer voordelige prijzen. Wie van kleur en trend in de keukenmeubelen houdt komt met deze collectie aan zijn trekken, want de combinatiemogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Laat u zich verrassen door een breed scala aan kleuren, decors, houtreplica's voor kasten en fronten. Ook bij de werkbladen is er veel nieuws: trendy decors in allerlei aparte kleuren.

 

Classic; Prisma Landhuis; Granada Modern; Delta Natuur; Chalet Zonder grepen; XDelta

Brigitte modern 1.jpg
nobiliakedeuken.jpg

Nobilia

Opgericht in 1945, is inmiddels de allergrootste keukenfabrikant in Duitsland. Het assortiment biedt een breed spectrum. Van modern en trendy, via klassiek en tijdloos tot een Zuid-Europese landhuisstijl.

 

Een knap gestructureerd gamma van typen biedt individuele designoplossingen, op maat gemaakt voor elke keukenruimte. Quality made in Germany’.

Nobilia-keukens geven uiting aan het levensgevoel van veel mensen. Bovendien hebben Nobilia keukens een prima prijs-kwaliteitverhouding. En kwaliteit staat bij ons centraal. En dat geldt bij ons zeker in de productie maar ook in de service. Daar kunt u van op aan!

bottom of page