top of page
RADIOTOREN
Radiatoren

RADIATOREN leveren wij in verschillende uitvoeringen. De standaard paneel radiatoren, de ouderwetse leden radiatoren, de luxe design radiatoren en de handige Badkamer handdoek radiatoren. Paneel radiatoren zijn de meest voorkomende radiatoren en meest gebruikte radiatoren. Voor het vervangen van bestaande standaard radiatoren bent u bij ons ook aan het juiste adres.

De tijd dat radiatoren enkel voor warmte zorgden ligt ver achter ons. Vandaag is design minstens even belangrijk. De radiator wordt immers meer en meer gezien als een volwaardig interieurobject. Er is keuze uit een groot aantal basisvormen met afmetingen en warmtevermogens die op de praktijk zijn afgestemd en die als speciale vorm geproduceerd kunnen worden.

antieke radiator.jpg
Kennis en advies

In combinatie met CV gebruik of vloer of wandverwarming is het prettig om extra bij te kunnen verwarmen. Ideaal om dan te kiezen voor een elektrische radiator.Voor een gezond binnenklimaat is de temperatuur een belangrijke factor.

Bij een gezond binnenklimaat met temperaturen van 16 tot 20 °C ligt de relatieve luchtvochtigheid tussen 40 en 60 procent. In ruimtes is echter vaak sprake van hogere luchttemperaturen bij een relatieve luchtvochtigheid van 30 procent of lager. Dit is niet wenselijk.

henrad radiator.jpg
Sentimo

De Sentimo Radiatorbekleding is een unieke, metalen bekleding die u eenvoudig over uw huidige radiator plaatst.De radiatorbekleding is eenvoudig te monteren en blijft dankzij de ultra sterke magneten goed op zijn plek zitten.

 

Met de Sentimo Radiatorbekleding geeft u uw bestaande radiator in -letterlijk- een klik een nieuwe look.

sentimoradiaorbekleding.jpg
Impressie Radiatoren
bottom of page