top of page
Witte badkamer

SANITAIR

novelli--foto.jpeg
Badkamers

Waar de een het bad onmisbaar vindt is voor de ander een douche een absolute wens. Kiest u een of twee wastafels of misschien een mooi badmeubel. Een wandcloset, bidet of een sensowash waar u beide combineert.

 

Wilt u een stoomcabine, of inloopdouche, eventueel met waterval of een whirlpool, allemaal vragen waar wij u mee verder kunnen helpen. Wij adviseren u op een onderscheidende wijze en in alle rust over alles wat er te bieden is.

Onze showroom telt een 30 tal opstellingen van badkamers, toiletruimtes, badmeubels en douchewanden etc. Vanzelf sprekend hebben wij ook een brede collectie designradiatoren en elektrische vloerverwarmingen. Ook aan tegels ontbreekt het niet. U heeft bij ons de keuze uit een collectie van verschillende wand- en vloertegels met een grote variatie aan kleuren en designs, eventueel met bijpassende decors en mosaïeken.

Sanitair

Sanitair is er in een breed scala en van fabrikanten uit vele landen. Daarom hebben wij een keus gemaakt uit een aantal merken van sanitair en kranen waarvan we overtuigd zijn dat we daarmee een betrouwbaar product kunnen leveren met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Alle grote namen kunt u in de showroom bewonderen welke u comfort en veel water plezier garanderen. Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken waar de wereld die sanitair heet voor u open zal gaan. Onze sanitairspecialist kan u desgewenst adviseren en u zult verrast zijn van wat wij u te bieden hebben.

primabad-sanitair.jpg
Black & White Collection
novellini_young20.jpg

Black&White Collection Novellini De minimalistische stijl van de lofts in de wereldsteden breidt zich uit naar de badkamer. Daarbij valt de keuze voornamelijk op eerlijke materialen en is het kleurenpalet wit. Wit is helder, essentieel en geraffineerd. Het laat vormen en texturen beter uitkomen en legt het accent op design. Wit laat de ruimte stralen en zorgt voor een neutraal en tijdloos resultaat. 

De impact van een badkamer waarin krachtige zwarttinten worden gebruikt is ongeëvenaard; deze nieuwste interieurtrend is geïnspireerd op de robuuste industriële look van weleer. Zwart is een krachtige, elegante en luxe kleur. Het laat vormen beter uitkomen en accentueert contrasten. Zwart straalt bovendien energie en vitaliteit uit. Young 2.0 is veelzijdig en past zich aan oneindig veel situaties aan. De douchewanden maken maximaal gebruik van de ruimte dankzij het slanke frame en de ruime glasafmetingen. 

Walk in Pro!

Het nieuwe Walk In Pro Concept van badkamerexpert HSK zet met het deelbare frontpaneel voor de inloopdouche een nieuwe maatstaf voor de badkamerplanning. De royale doucheafscheiding kan eenvoudig door een nauw trappenhuis of moeilijke doorgangen worden getransporteerd en ter plaatse worden gemonteerd.

 

Met de mogelijkheid voor het combineren van verschillende glassoorten en spiegelglazen ontstaat er een stijlvolle veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden voor de badkamer.

walkinpro_vb.jpg
walkin-pro.jpg

Het Walk In Pro concept. Het frontpaneel is deelbaar in twee of drie elementen, zodat deze gemakkelijk kan worden getransporteerd en gemonteerd. Een speciale afdichtstrip en smalle profielen verbinden het glas veilig en duurzaam met een eenvoudige montage. Voor de muurmontage kan het wandaansluitprofiel geheel naar wens op de tegels, in de tegelvoeg of muurvlak worden gemonteerd.

 

Het frontpaneel kan simpelweg in het wandaansluitprofiel worden geschoven en afgesteld. Voor een stevig houvast - ook bij grote frontelementen - zorgt de volledig nieuwe geheel metalen stabilisatiesteun. Met het markante design vormt deze ook een stijlvolle eyecatcher.

Sunshower!
sunshowers.jpg

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Sunshower het vitamine D niveau verdubbelt, terwijl het geen aanvullende huidschade veroorzaakt.

bottom of page